Geboeid door Internet? U hebt zin om aan de lancering van een nieuw

innoverend concept deel te nemen?

FORUFOREVER zoekt stagiair(s) Community Manager(s) (m/v)


De communautaire website www.foruforever.net heeft voor ambitie de dood zijn rechtvaardige plaats in het leven te geven; en, onder meer, de personen aan te sporen om de geschiedenis van hun leven te delen en over te brengen dank zij Internet. Op een sociaal niveau maakt www.foruforever.net door zijn blog en de sociale netwerken het mogelijk om zonder taboe over de dood te spreken, omdat de dood deel van het leven uitmaakt.

Functie

De Community Manager beheert de inhoud van de blog en de gesprekken op de Facebook-pagina en Twitter-account van Foruforever.

Belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

? Inhoud verzamelen, voorbereiden, voorleggen en laten goedkeuren door de e-marketing Manager. op zoek gaan (blogs, websites,…) naar inhoud die overeenkomen met de richtlijnen die samen met de e-marketing Manager werden uitgezet.

? Dagelijks

De inhoud wordt voorgelegd aan de e-marketing Manager en eenmaal goedgekeurd geprogrammeerd voor publicatie om een optimale weerklank van de posts te bekomen door het inplannen van de verspreiding, gebruik van fotos, filmpjes, links,…

? Dagelijkse controle van de commentaren en posts/tweets van de fans. U analyseert de feedback van de fans/followers en speelt in de mate van het mogelijke in op de gesprekken via antwoorden op eventuele vragen, aanmoedigingen,…

U houdt in de gaten wat er in de sector van Foruforever gebeurt. Het gaat dan om enkele pagina's (geselecteerd in samenspraak met de e-marketing Manager) die worden gevolgd.

? Umaakt maandelijks een verslag met een overzicht van de communicatiestroom en reacties, en dit in een afgesproken template.

U ontwikkelt mee met de e-marketing Manager een lange termijn strategie om de community zo levendig en gezond mogelijk te houden.

Verwacht 

? U beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands en U spreekt ook goed Frans

? Uitstekende schrijfvaardigheden en zin om te schrijven

? Passie voor online en sociale media

Creativiteit, klantgedreven, sterke communicatie vaardigheden

? Beheer van traditionele software en Internet

Vereiste studies:

Hoger onderwijs van 1 cyclus
Professionele bachelor
Talenkennis: NEDERLANDS (zeer goed), FRANS (goed)
Werkervaring: niet van belang

Biedt

? Een boeiende job binnen een startup.

? Onbetaalde stage.

? Vergoeding van de vervoerkosten.

? Duur van minimum 1 maand.

? Voltijds of deeltijds werk (volgens uw beschikbaarheid).

? Mogelijkheid van een stageovereenkomst.

Plaats tewerkstelling

Theophile Vander Elst 104 1170 Watermaal-Bosvoord

Solliciteren

stage@foruforever.net

Contact Sylvie : 0473-22-39-15